Isäntä joskus aikoinaan koulussa teki tällaisen pienen pirttikaluston (ja toki suuremmanki, ei vaan tuo meijän keittiönpöytä oo enää kovin edustava...) Ja tämä pieni on seissy varastossa, oli aika karmeassa kunnossa ennen hiontaa ja ei ihan täydelliseksi enää tullukkaan... löysin ja purin sen syksyllä, pikkuhiljaa hioin ja nyt keväällä innostuin lakkaamaan ja laittamaan uudet kankaat penkkeihin. Nyt saa tytöt omaan huoneeseen kunnon pöytäkaluston joka ainakin kestää :)

Toinen tuunailunpaikka löytyi kun tyttöjen nukenrattaista hajos kankaat, varmaan vuoden käytön jälkeen... äitihän ei periaatteestakaan heitä vanhoja roskiin ja osta uusia (10e) vaan pitipä nyt hyödyntää jämäkankaita ja tehä uudet kankaat. Jälki ei oo siisteintä mahdollista kun kiireellä tehtiin mutta lopputulos on hyvin kelevannu taas leikkeihin.

Mietinnässä taas mitähän sitä keksis seuraavaksi... äitienpäiväkakku jäi väliin ku ei oo tarpeeksi pientä kakkuvuokaa, jää sitte puoli kakkua syömättä ni ei viiti roskiin heitettäväksi tehdä.